Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Lorem ipsum

Sajtó


"A csavar az volt a történetben, hogy a sajtóbemutató helyszínén, stílusosan egy volt ipari zónában kialakított zárt rendezvénytérben a felgördülő függöny mögött nem az új autó, hanem egy rögtönzött színházi nézőtér állt, ahol - miután mindenki elfoglalta helyét - színházi előadás indult el. A durván 25 perces bohózatban folytatódott a videóból már ismerős történet. Itt a biztonsági őr kihallgatta a takarító alkalmazottat, így ő részletesen be tudott számolni a modell tulajdonságairól, a vezetési élményről, az elérhető felszereltségekről, extrákról."

Szerző: Kuthi Áron | 2019.09.23. 12:00"ÍME 4 IGAZÁN KÜLÖNLEGES BUDAPESTI RENDEZVÉNYHELYSZÍN!"

írta Maxclub, 2019-03-19

"Ki gondolná, hogy Újpest gyárterületén egy ilyen gyöngyszemre talál az ember? Amellett, hogy akár saját rendezésű színházi darabokat is élvezhetsz itt, valódi, multifunkcionális rendezvényekkel találkozhatsz. Legyen az egy autó bemutató, vagy kiállítás, esetleg workshop, a földszint rendezvényterem, amely az OFF Hall 2 névre hallgat, egy tényleg minden igényt kielégítő helyszín.

Míg ha konferenciára, esküvőre, céges partira keresel egy elszigetelt, különleges és egyedi helyszínt, akkor az 1. emeleti OFF Hall 1 névre keresztelt helyszín lesz az megfelelő választás. Fontos tudnod, hogy ez nem egy hétköznapi hely, amelynek falai között bátran elengedheted a fantáziádat.

Felszerelt próbatermeiknek hála pedig olyan intézmények „költöztek be” ide hosszú távra, mint például a Magyar Nemzeti Balett. Szóval biztos lehetsz abban, hogy nem a konvencionális rendezvények otthona lesz az OFF, de ha egy kicsit is olyan típus vagy, aki szomjazza a különlegességeket, akkor imádni fogod!"


maxclub.hu


rendezvenyhelyszinek.hu